رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ مشهد، میزبان بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان در کشور قیمت خودروهای داخلی و خارجی (۷ آبان ۱۴۰۴) | بازار در وضعیت انتظار جزئیات مصوبات کمیته حمایت از کسب‌وکار اعلام شد شرایط فروش فوری محصول برقی شرکت سایپا اعلام شد | مهلت افتتاح حساب وکالتی تا چه روزی است؟ + لینک ثبت نام عبور میانگین قیمت خانه در تهران از متری ۱۲۹ میلیون تومان | رشد خفیف تورم مسکن در مهرماه ۱۴۰۴ برنامه اصلاحی بانک مرکزی درباره ۵ بانک ناتراز چیست؟ سرانه مصرف انرژی بخش خانگی در ایران، ۳ برابر متوسط جهانی است ظهوریان: نهاد‌های نظارتی به وقوع پول‌شویی در پروژه‌های بانک آینده مشکوک‌اند +فیلم صعود بورس به کانال ۳.۲ میلیونی | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ آبان ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) هر گرم طلا امروز در بازار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) اونس جهانی طلا بار دیگر افزایش یافت (۷ آبان ۱۴۰۴) دلایل افزایش قیمت پوشاک چیست؟ | پوشاک استوک، بلای جان تولیدکنندگان جهش بی‌سابقه قیمت گوشت در بازار | علت چه بود؟ آخرین خبر از ساعت کاری کارکنان دولت (۷ آبان ۱۴۰۴) ساعت ثبت سفارش خرید عرضه‌اولیه امروز اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) | چقدر نقدینگی مورد نیاز است؟ رشد تومور تورم در خراسان رضوی | تورم نقطه به نقطه خوراکی‌ها در خراسان رضوی در مهرماه ۱۴۰۴، به  ۶۷.۴ درصد رسید دینار عراق امروز در مشهد چند است؟ (۷ آبان ۱۴۰۴) شنبه منتظر عرضه‌اولیه سهام «پتوسعه» باشید (۱۰ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۷ آبان ۱۴۰۴) | میوه‌های پاییزی چند؟ واردات برق ایران ۳برابر بیشتر از صادرات آن
سرخط خبرها

دوباره زمزمه‌هایی از افزایش قیمت بنزین | آیا بنزین ۱۸ هزار تومانی می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۵۹۷۴۳
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
دوباره زمزمه‌هایی از افزایش قیمت بنزین | آیا بنزین ۱۸ هزار تومانی می‌شود؟
صحبت‌های ضد‌ونقیضی که از دولت و مجلس به گوش می‌رسد، دوباره این شائبه را به‌وجود می‌آورد که آیا بنزین قرار است افزایش قیمت داشته باشد یا نه؟
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، صحبت‌های ضد‌ونقیضی که از دولت و مجلس به گوش می‌رسد، دوباره این شائبه را به‌وجود می‌آورد که آیا بنزین قرار است افزایش قیمت داشته باشد یا نه؟
با وجود اینکه مجلس شورای اسلامی بر این موضوع تأکید دارد که افزایش نرخ بنزین اتفاق نمی‌افتد، ‌باز هم این نگرانی درباره افزایش قیمت بنزین و به‌تبع آن افزایش قیمت حمل‌ونقل که نیروی محرک بخش صنعت و سایر بخش‌هاست، پابرجاست.
در سال‌هایی که افزایش قیمت کالا‌های اساسی سیر صعودی داشته و تورم نرخ فراینده‌ای را تجربه می‌کند، دیگر فضایی برای افزایش قیمت این محصول باقی نمانده است.

جمع‌آوری کارت‌های سوخت به‌منزله کاهش سهمیه سوخت نیست

نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفته است: شایعات افزایش قیمت بنزین به‌صورت کامل تکذیب می‌شود و چنین مطلبی تا این لحظه در دستورکار دولت و مجلس نیست.
شهباز حسن پور بیگلری، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، درباره جمع‌آوری کارت‌های سوخت از جایگاه‌های پمپ بنزین، گفت: وزیر نفت روز گذشته در صحن علنی مجلس اعلام کرد که هیچ سهمیه سوختی کاهش پیدا نکرده و نمی‌کند و اگر بحث‌هایی بوده به این دلیل بوده که عده معدودی تخلفاتی داشتند.

وی ادامه داد: طبق گفته وزیر نفت، جایگاه‌داران مجاز نیستند که کارت‌های آزاد سوخت را جمع کنند و قرار شد این امر را با فوریت بررسی کنند و گزارش آن را به مجلس بدهند.


مجلس با گرانی مخفیانه بنزین مقابله می‌کند

شهریار حیدری، عضو کمیسیون امنیت ملی، گفت: اگر تیم تصمیم‌گیرنده دولت بخواهد یواشکی تصمیمی بگیرد و قیمت بنزین را بالا ببرد و مجلس را ‌برابر عمل انجام‌شده قرار دهد، ‌به‌یقین مجلس با یک طرح سه‌فوریتی و ابزاری که در اختیار دارد، می‌تواند هم قیمت را به قبل برگرداند و هم برخوردی قاطع در این زمینه با دولت داشته باشد.

افزایش ۹ درصدی مصرف بنزین در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی از افزایش ۹‌درصدی مصرف بنزین از ابتدای سال ۱۴۰۲ خبر داده و گفته است: از ابتدای فرودین‌ماه تا ۱۹ فروردین‌ماه، به‌طور میانگین ۱۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بنزین در سراسر کشور مصرف شده است که این عدد نسبت به مدت مشابه پارسال (یکم تا نوزدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۱) با ثبت میانگین مصرف روزانه ۱۰۲ میلیون لیتر بنزین، ۹‌درصد افزایش مصرف را نشان می‌دهد.
نژاد‌علی با اشاره به ثبت رکورد بی‌سابقه مصرف سوخت در تاریخ توزیع فراورده کشور در روز ۲۹ اسفندماه با ثبت عدد ۱۴۴ میلیون و ۳۰۰ هزار لیتر بیان کرد: توزیع بنزین در روز ۲۹ اسفندماه سال ۱۴۰۱ در مقایسه با مدت مشابه پارسال (۲۹ اسفندماه ۱۴۰۰) افزایش ۲۷‌درصدی نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، استمرار رو به رشد و نگران‌کننده مصرف بنزین در کشور، همچون روند سال‌های قبل است، درحالی‌که در سال گذشته مصرف بنزین در کشور رشد ۲۰‌درصدی را به ثبت رساند، امسال نیز مصرف بنزین نسبت به پارسال از رشد ۱۱درصدی حکایت داشته است، هر‌چند که بر اساس پیش‌بینی‌ها‌ قرار بود ‌رشد مصرف بنزین در کشور در محدوده بین ۷ تا ۱۰‌درصد باشد.
گفته می‌شود که به‌صورت میانگین روزانه ۱۰۵ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شده است که بیم آن می‌رود ادامه این روند، نتیجه‌ای به‌جز ناترازی در تأمین سوخت به‌دنبال نداشته باشد.

هزینه ۱۸ هزار تومانی در تولید یک لیتر بنزین

سعید مداح مروج، عضو هیئت‌مدیره و مدیر هماهنگی و نظارت بر عملیات شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی، می‌گوید: برای پالایش هر بشکه خوراک حدود ۳۰ تا ۳۵ هزار دلار سرمایه‌گذاری نیاز است. به‌عبارتی، برای ساخت یک پالایشگاه ۲۰۰ هزار بشکه‌ای نفت خام حدود ۶ تا ۷ میلیارد دلار سرمایه نیاز خواهد بود و در شرایط فعلی، تولید هر لیتر بنزین ۱۸ هزار تومان هزینه در بردارد که این رقم برای هر لیتر نفت‌گاز ۱۸ تا ۲۰ هزار تومان است. البته برای تولید هر لیتر نفت کوره استاندارد (کم‌گوگرد) ۳۰ تا ۳۲ هزار تومان نیاز است. برخی شرکت‌های دانش‌بنیان مدعی هستند با قیمت‌های کمتر امکان تولید وجود دارد، لذا امکانات مورد نیاز در اختیار برخی شرکت‌های دانش‌بنیان قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->